Hämtar information

Bilförsäkring för Ford Mondeo

Försäkra din Ford Mondeo med en Ford Försäkring. Du får experthjälp och reparation med originaldelar hos Fords verkstäder om olyckan skulle vara framme, oavsett om det rör sig om ett inbrott eller en krockskada.

Vit Ford Mondeo
Ford Mondeo

Vi har också slopat maxgränsen för ersättning av däck, fälgar och annan utrustning för att kunna erbjuda en så förmånlig bilförsäkring som möjligt.

Alltid Fordverkstäder och original­delar

Ford Försäkring anlitar endast Ford egna verkstäder för reparationer och på så sätt garanteras ett proffsigt resultat. Om någon del på din Mondeo skulle behöva bytas görs det enbart med originaldelar för att kvalitet, utseende och andrahandsvärde inte ska påverkas av reparationen. Skadebesiktning görs på samma verkstäder som utför eventuella reparationer. Vår skadejour är öppen dygnet runt för att du ska kunna få hjälp så snabbt som möjligt.

Just nu 300 kr i internetrabatt

Om du försäkrar din Ford Mondeo här på webben får du just nu 300 kr i internetrabatt om du köper en helförsäkring och 100 kr i rabatt om du köper en halvförsäkring. Det rabatterade priset gäller under det första året som du har Ford för din Ford Mondeo. Priset visas automatiskt med rabatten avdragen när du räknar ut ditt pris här på hemsidan.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Ford Försäkring - Ett samarbete mellan Ford Sverige (Hedin Motor Company) och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare