Sveriges enda märkesförsäkring för Ford

Logo Ford

Förmånligt pris på hemförsäkringen

Du som har en Ford Försäkring får minst 15 % rabatt på hem- och villaförsäkring och ett mycket förmånligt pris även på andra försäkringar hos If.

Tjej skrattar och tittar ner på datorskärm

Minst 15 % rabatt på hemförsäkring

Ditt hem förtjänar ett lika bra skydd som din Ford och tack vare din Ford Försäkring får du minst 15 % rabatt på Ifs hemförsäkring.

En hemförsäkring är något som alla behöver, oavsett om du bor i lägenhet eller hus. Den är en trygghet som gäller för dig, dem du bor med och för de saker du äger, hyr eller lånar. Med Ifs hemförsäkring får du bland annat:

  • Reseskydd i 45 dagar som gäller i hela världen.
  • Skydd vid id-stöld samt drulleförsäkring om du väljer Stor Hemförsäkring och Hem Extra.
  • Extra rabatt på Ifs övriga försäkringar 

Ytterligare en fördel med att samla dina försäkringar hos If är att du bara behöver betala en självrisk om det händer något där du ska få ersättning från både bil- och hemförsäkringen. Till exempel vid ett bilinbrott där personliga tillhörigheter blir stulna. Skador på bilen ersätts av bilförsäkringen och personliga tillhörigheter av hemförsäkringen, men du betalar bara en självrisk, den högsta.

Du får också 15 % rabatt på andra försäkringar

Om du har en Ford Försäkring och tecknar Ifs hemförsäkring blir du förmånskund. Det betyder att du får rabatt med upp till 15 % även på andra försäkringar till exempel barnförsäkring, sjuk- och olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Ring oss 08-541 705 75 så berättar vi mer.