Hämtar information

Bilförsäkring för Ford Focus

Försäkra din Ford Focus med en Ford Försäkring. Vi tycker att det ska vara enkelt med en försäkring och att ett bra pris även kan innebära kvalitet och bästa tänkbara service. ​​

Ford Focus

Om din Focus skadas kan du snabbt och enkelt anmäla skada på här på webben eller ringa till oss. Skadejouren har öppet dygnet runt och är alltid redo att hjälpa till om något händer.

Endast originaldelar och Fords verkstäder 

Om något skulle hända med din Ford Focus sker reparation på en av Fords auktoriserade verkstäder och endast med originaldelar. På så sätt förändras inte bilens säkerhet eller värde av en reparation. Designen på delarna hos din Ford Focus, till exempel blinkers och backspeglar, är unik för modellen. Att bilen repareras med originaldelar innebär att inte heller bilens utseende inte påverkas av en reparation.

300 kr i rabatt på hel­försäkring

Du får 300 kr i rabatt på helförsäkring när du köper en Ford Försäkring  och 100 kr i rabatt om du väljer halvförsäkring. Internet­rabatten dras automatiskt av när du räknar ut priset och gäller på första årets pris. Välkommen till Ford Försäkring.

Räkna och köp

Person-/ Organisationsnummer

Vi ber om personnummer eller organisationsnummer för att kunna erbjuda rätt pris på försäkringen.

Ford Försäkring - Ett samarbete mellan Ford Sverige (Hedin Motor Company) och If Skadeförsäkring AB, där If är försäkringsgivare