Ford Försäkring ingår vid privatleasing

För dig som tecknar ett privatleasing­kontrakt ingår oftast Ford Försäkring. Försäkringen som ingår är en halvförsäkring och månadskostnaden för försäkringen ingår på fakturan från Ford Credit. Månadsbeloppet beror på bilmodell samt körsträcka. Din Ford återförsäljare kan ge dig information. Gäller personbil, utom Ford Ka, Focus RS eller Mustang, med ett privatleasing­kontrakt.

Privatleasing för ett bekymmersfritt bilägande

Privatleasing är ett utmärkt val för dig som vill ha ett bekymmersfritt bilägande. Välja den Ford-modell som passar dig bäst så hjälper vi dig att lösa finansieringen. Du behöver inte tänka på kontantinsatsen eller bilens restvärde efter avtalstiden, förutsatt att den skötts enligt anvisning.

Din månadshyra

Din månadshyra är baserad på vilken bilmodell du har valt, vilken utrustning du önskar och vilken körsträcka du kommer att köra. Service ingår normalt i månadshyran och vill du lägga till däckförvaring eller andra tjänster så ordnar vi det.

Vi kontaktar dig innan avtalet går ut

Innan avtalet går ut kommer du att bli kontaktad av oss. Bilen kontrolleras då och finns inga anmärkningar och antal mil inte har överstigit den avtalande körsträckan så tillkommer inga kostnader, utan då återstår bara den positiva uppgiften att välja en ny Ford.

Välkommen in till din närmaste Ford-återförsäljare för mer information